13 ting i hjemmet du kan bruge mod sengevædning hos børn og voksneSponsoreret indhold

Allerførst skal det siges, at disse tips ikke er 100% sikre. Det er ikke ting, som med garanti vil kurere alle, som lider af sengevædning. Hertil skal du også gå til professionelle.

13 ting som kan være med til, at afhjælpe problemer med børn eller voksne som tisser i sengen om natten uden, at de bemærker det eller opdager det. Heldigvis er der nogle effektive hjælpemidler, som findes i hjemmet mod sengevædning hos voksne og børn. Dette problem starter tidligt i barndommen og kan fortsætte til voksenalderen. Det kan være en meget pinlig situation blandt de fleste voksne – og børn selvfølgelig – da de har svært ved at sige det til nogen, og de tøver også med at tale med deres familiemedlemmer og læger om det. Dette skaber et stor følelsesmæssigt pres på deres sind.

Der er ingen sådanne medicinske årsager til sengevædning og er ikke tegn på nogen alvorlig medicinsk tilstand. Dette er et almindeligt problem blandt børn, og nogle voksne og teenagere. Men nogle ældre mennesker lider også af sengenvædning, men hvor der er nogle mere indlysende medicinske årsager bagved. Mødre eller plejepersonale bør være opmærksomme på deres børn, hvis de har et sådant problem. De bør træne dem til, at vågne om natten med jævne mellemrum for, at tømme deres blære. Derefter kan de få succes med, at bremse dette problem, ellers kan de også se det ske i voksenalderen. Nogle psykiatere siger, at dette kan skyldes nogle følelsesmæssige forstyrrelser i barnets sind. Men det er der intet væsentligt bevis for.

Hvordan behandler man sengevædning naturligt?

Under hensyntagen til problemet kan jeg dele nogle hjælpemidler med dig, som du kan finde i hjemmet, mod sengevædning hos børn og voksne.

·Sesamfrø Mix, sort sesam og selleri frøpulver i en kop mælk. Denne blanding opvarmer kroppen i løbet af vintrene. At have denne tidlige morgen reducerer seng-befugtning. Dette er en af de bedste plantelægemidler bedvædning.

·Skær ned på mængden af væske du drikker før sengetid. Du kan drikke væske fire timer før du går i seng. Dette vil reducere trangen til, at urinere i løbet af natten, og der vil formentlig ikke være sengevædning.

·Kontroller for ormeinfektion Hvis en person har ormeinfektion, kan sengevædning være et symptom på det. Kontroller eventuelle ormeinfektioner hos dit barn.

·Stikkelsbær. Hvordan behandler man sengevædning naturligt? Du kan give dit barn en teskefuld stikkelsbærsaft blandet med en knivspids sort peber hver nat før sengetid. Dette hjælper også voksne med sengevædning.

·Sennepsfrøpulver er det bedste naturlige middel mod bindevævning. Det behandler urinveje og reducerer sengevædning. Du kan give dit barn en teskefuld sennepspulver blandet med mælk en time før sengetid. Selv voksne kan få dette til, at reducere sengevædning.

·Honning har mange medicinske anvendelser og bruges til mange forskellige lidelser. En af dem er, at den effektivt kan bruges mod sengevædning hos både børn og voksne. En teskefuld honning i et glas mælk før sengetid reducerer sengevædning effektivt. Dette er også et af de bedste naturlige hjælpemidler mod sengevædning hos voksne og børn.

·Bananer har mange fordele, når det kommer til fordøjelsessygdomme. Den er også rig på kalium og magnesium. Banan kan reducere sengevædning. Giv det til dit barn tre gange om dagen på daglig basis.

·Rosiner og valnødder. Du kan med en håndfuld valnødder og rosiner få en naturlig kur mod sengevædning. Nødder er gode for hjernens sundhed og samtidig leverer de mange gode næringsstoffer til vores krop, som blandt andet er gavnlige for blærens sundhed.

·Æblecidereddike vil øge surheden i din mave og som følge heraf vil der være mindre trang til at urinere regelmæssigt. Tag æbleciderddike efter hvert måltid, og det vil også være nyttigt for dit barn med sengevædning.

·Kanel er også et af de effektive hjælpemidler du kan finde i hjemmet mod sengevædning hos voksne såvel som hos børn. De aktive ingredienser, der er til stede i det, har gavnlige virkninger i vores krop, og en af dem reducerer sengevædning. Tyg en bark kanel dagligt, eller du kan bruge kanelpulver blandet i dine måltider.

·Tranebærsaft er et meget effektivt middel mod urinvejsinfektioner. Drik juicen inden sengetid i nogle måneder.

·Undgå krydret mad. Når du spiser krydret mad, vil du føle trangen til, at drikke mere vand. Undgå at have krydret mad til aftensmad for, at undgå større væsleindtag.

·Undgå kaffe og te. Det får dig til at urinere ofte, da te og kaffe har vanddrivende egenskaber. Så enhver drik indeholdende koffein som energidrikke, chokolade, læskedrikke bør undgås for at reducere.

Har dine børn eller en du vasker tøj for tisset i sine underbukser eller trusser lidt for mange gange, så de er blevet helt gule og uden mulighed for, at få dem rene igen, så kig ind hos Underhyler.dk til en stak gode tilbud fra Sloggi på undertøj og underbukser til mænd og damer.

Reklame: Døden rammer os alle på et tidspunkt, også ens kære. Så har du brug for, at komme i trygge hænder i en svær tid, så gå til Kronjyllands. De er bedemænd i Hornslet til at stole på i en svær tid.