Essentielt hesteudstyrSponsoreret indhold

Rideudstyr! Der er så meget af det til rådighed! Der er et citat, der siger: “Heste er som kartoffelchips, du kan ikke have bare en.” Hvis ryttere ikke bare kan have en hest. Så tænk på alle muligheder for udstyr! Hvad en hest og rytter har brug for er altomfattende og kan gøres med stil fra top til tå.

Hjelme

For det første skal en certificeret og godkendt ridehjelm være på enhver rytters hoved. Der er ingen grund til ikke at have dette vigtige stykke udstyr på, da de kommer i mange lette og overkommelige variationer for at passe alle typer rytter.

Hjelme giver bare mening, da du ikke ved, hvornår og hvordan en ulykke kunne forekomme. Færdighedsniveau skal IKKE være en faktor, når man beslutter at bære hjelm, da selv de bedste heste kan rejse sig. Du kan simpelthen ikke forudsige, hvordan en ulykke kan opstå.

I mange junior shows og i stigende grad på grund af lovgivningsmæssige og forsikringsmæssige formål vil du opdage, at godkendte hjelme også kræves til ridetimer og / eller trailruter.

Ridebukser

Traditionelt går den western rytter til Wrangler eller Carhartt Jeans, og engelske ryttere har en tendens til, at favorisere breeches eller hvis du er yngre, jodhpurs. Der findes en bred vifte af stilarter af ridebukser i begge kategorier. Gode western jeans er komfortable, har sømme, der ikke gnider, når de kører, og er beregnet til at holde.

Breeches passer tæt til din krop. De har tendens til at være lavet af bomuld eller andre materialer kombineret med nogle spandex for at hjælpe dem med at passe. Engelske ridebukser forhindrer dig i, at glide rundt på en glat lædersadel. Traditionelt bæres de i den naturlige talje og tilpasset nederst.

Chaps

Chaps er en god tilføjelse til dit hestevæddeløb. De kan give dig mere greb i sadlen samt holde dine ben tørre fra sveden fra din hest. At få et par, der har den rette pasform, skal være øverst på din liste. Dårligt siddende chaps er super ubehagelige!