Lalandia, rabatter og hvor du finder demSponsoreret indhold

Er du landet på denne artikel, så er du sikkert på jagt efter rabatter til Lalandia.

Jeg har ledt efter rabatter til Lalandia og gør det det ofte. De findes bare ikke i rå mængder som de gør til f.eks. LEGOland. LEGOland er meget gavmilde med deres rabatter. Det er også ret dyrt at komme i LEGOland og så er vi danskere jo nogle suckers for rabatter og at spare penge.

lalandia-logo

En hjemmeside har samlet rabatter og info om Lalandia

En hjemmeside, som hedder Gode-tips.dk, har samlet en masse info og info om rabatter til Lalandia. Mening er at du ikke behøver støvsuge nettet for, at finde rabatterne, men at du bare smutter ind på Gode-tips.dk og finder overblikket.

Lalandia er et fantastisk sted for familier og børnefamilier. Leg, sjov, hygge og afslapning er i højsædet. Du har alt hvad du skal bruge indenfor rækkevidde.

Vi kommer der gerne mindst én gang om året og selvom det er det samme hvert år og hytterne er ens, så er det faktisk meget rart for børnefamilier, at de ikke skal lære noget “nyt at kende”. Når man kun er der 2-4 dage, så er det rart at rutinerne er nemme. Det gør det nemt, at have ungerne med.

Og de hygger sig. Der er alt hvad børn kunne tænke sig. LEGOland i baghaven, stort badeland, stor talende bamser og masser af is og snolder.

Gratis overnatninger og rabatkuponer til Lalandia

Har du ikke været i Lalandia, så kan du prøve at finde nogle rabatter. Du kan næsten altid finde rabatkuponer med 500 kr rabat på. Lalandia har også et hav af perioder, hvor de giver en ekstra overnatning gratis. Og så er det bare med, at få booket et hus.

Du kan i perioder få gratis overnatninger, hvis du bestiller et bestemt antal overnatninger. Det er typisk i såkaldte down-perioder, hvor de ved de har en stor del tomme huse. Det er både en fordel for dig og dem. Du sparer penge, der er ikke overfyldt i badelandet og de får deres huse udlejet.

God tur til Lalandia.