Levring Efterskole får mine anbefalingerLevring EfterskoleSponsoreret indhold

Jeg vil i dag fortælle lidt om, hvilken idrætsefterskole jeg synes bedst om og som jeg anbefaler, hvis snakken falder på idrætsefterskoler i Jylland.

Rigtig mange efterskoler udvikler deres undervisning og deres linier utrolig meget i disse år. Der er kommet så mange spændende tilbud til de unge, at det vil være en skam ikke at komme på efterskole.

Idrætsefterskolerne dyrker i stigende grad fodbold, håndbold og dans. Men også linier som friluft/adventure og personlig udvikling er kommet på skemaet.

Levring Efterskole er bedst til dans

Dans er et fag, eller en linie, med hastigt stigende interesse. Nok ikke mindst på grund af de mange gode danske internationale resultater i årernes løb, men også på grund af større interesse i fjernsynet, som for eksempel Vild Med Dans.

Levring Efterskole er en idrætsefterskole med dans på skemaet – hvis det er den linie du har valgt selvfølgelig. Og de er dygtige. Vanvittigt dygtige. De har flere danmarksmesterskaber i pokalskabet. Levring Efterskole gør en stor dyd ud af, at ansætte de allerbedste undervisere. Både når det kommer til faglige, men bestemt også på det personlige plan. De kan bare et eller andet ude i Levring. Som iøvrigt ligger få kilometer Silkeborg og ikke langt fra Viborg og Kjellerup.

Hvis du vil se mere om deres danselinie, så her. Levring Idrætsefterskoles linie med dans.

Tjek de bedste skoletaske ud – det skoletasker fra Ergobag

Levring Efterskole er mere dans

Som nævnt tidligere er Levring Efterskole mere end dans. De er også rigtig dygtige til fodbold. Det gælder både på drenge- og pige-siden. De har ansat nogle virkelig kompetente undervisere. Det er tidligere topspillere og toptrænere. Både til drengene og til pigerne.

For eksempel kan nævnes Thomas Røll, tidligere FCK’er og landsholdsspiller. Der kan nævnes den tidligere Superliga-træner Poul Erik Kristensen og så er der også den dygtige Christiane Thaysen.

I 2016 gik Freestyle i DM finalen og vandt guld. Se deres “rutine” i videoen – og så kan du se hvorfor de fik guld!