Ølbrygning



Sponsoreret indhold

Bryg din egen øl

Det er blevet super populært at brygge egne øl og der er dukket et hav af microbryggerier og gourmetbryggerier op.

Når der bliver brygget i hjemmet så er det ofte for, at lave helt specielle øl og gerne lidt eksperimenterende øl. Det kan være øl med forskellige ingredienser som for eksempel chili, som der er meget oppe i tiden.

Når du brygger dine egne øl, så kan du også holde helt øje med processen. Du ved hvad der kommer i og hvorfor. Ingen kemikalier eller noget. Kun det du vil have i.

oel bryg din egen

Microbryggerier

Lidt det samme princip er microbryggerierne bygget op på. Special øl, unikke øl og “lokale” øl med lokale råvarer.

Det er ikke helt nemt eller helt billigt at producere egne øl. Så før du lige starter et bryggeri op, så lav din research grundigt. Der er super mange bryggerier i Danmark. Men der er altid plads til en god idé og nogle spændende øl. Specielt lokalt producerede øl med lokale råvarer og så økologi er oppe for tiden.

bryg din egen oel

Nyd din øl og brug tiden på spil

Er du mere til hygge, spil og nyde kolde øl end at brygge dem selv. Så kan jeg anbefale dig, at smutte en tur forbi Oelbong.dk. Der kan du få alt hvad du skal bruge til, at skabe en fest som ingen af dine gæster vil glemme – f.eks. Blue cups til Beer Pong.

Processen når du brygger øl

Som du kan se på illustrationen, så er det en længere og omhyggelig process du skal igennem før du rammer den perfekte øl.

Grund-ingredienserne i en øl er humle, malt og vand.

Når du hygger dig med at brygge øl, så kan du godt regne med at blive hooked af det. Så kan du evt. udvikle din egen øl og sælge den lokalt. Enten til venner og familie eller måske den lokale købmand, restaurant eller bar.

ølbrygning